OUTLAST a jeho využitie v spálni

 

Tento materiál je vhodný pre každého, mladého starého ženu či muža, pre všetkých ľudí, ktorí si prajú spánok konečne začať užívať. Jeho funkcia sa dá vysvetliť celkom jednoducho ,, Proste zabezpečí aby sa ľudia nepotili“.

Hlavným špecifickým znakom tohto materiálu  je skutočnosť, že bol vyvinutý pracovníkmi NASA ako súčasť odevov do vesmíru, mal zabezpečiť stálu nemennú teplotu kozmonautov v chladných podmienkach, pričom by nedochádzalo k prehrievaniu tela. Naše telo počas spánkových cyklov prechádza rôznymi fázami, čo ma za následok premenlivosť teploty tela. Materiál OUTLAST sa stará o to aby bola teplota ustálená a aj  napriek fyziologickým zmenám nedochádzalo k ďalšiemu prehrievaniu zapríčinenému horúcimi materiálmi, ktoré sa nachádzajú okolo nás.

Zrejme si kladiete otázku v čom je háčik a naša odpoveď je opäť jednoduchá, vôbec v ničom. Tento materiál v zime hreje a počas horúcich letných nocí chladí. Je možné ho klasicky prať, nevadí mu zmoknutie, po usušení sú výrobky z tohto materiálu pripravené k opätovnému používaniu.

U nás nájdete v ponuke vankúše, obliečky, chrániče matracov aj samotné matrace, ktorých súčasťou je práve tento vynikajúci materiál. Prečo sme sa rozhodli zaradiť takéto produkty do našej ponuky? Počas spánku najmä uprostred horúcich letných nocí dochádza  v dôsledku potenia a prehriatia k opakovanému budeniu, čo zapríčiňuje nekvalitný spánok, následnú únavu a s tým spojené zdravotné problémy. Snažíme sa o to aby kvalitný spánok mohol dosiahnuť každý a preto chceme využiť všetky možnosti, ktoré sú k dispozícii na to aby sme Vám takýto spánok dopriali.

Výhodou tohto materiálu je aj fakt, že je vhodný pre ľudí s citlivou pokožkou, atopiou či inými kožnými alergiami. Je to jeden z mála termoregulačných materiálov ktorých základom je bavlna- takže patrí medzi prírodné materiály. Spolu s pridaným elastanom tvoria látku veľmi príjemnú na dotyk.